Başlangıç ve Bitiş Tarihi
E-posta Adresi :
İlgili Kişi :
Uzaktan Eğitim Duyurusu

Üniversitemiz bünyesindeki bölümlerce verilmekte olan “HIS101 – Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi” ve “TUR101 – Türk Dili 1” dersleri uzaktan eğitim sistemi ile sunulacaktır.

Uzaktan Eğitim Birimi Web Sayfası :

Uzaktan Eğitim Sistemi Sayfası :

(Derslere giriş bu site üzerinden yapılacaktır)

Öğrencilerimizin varsayılan kullanıcı adları ve şifreleri öğrenci numaralarıdır, daha önceden kayıtlı olan öğrencilerimizin de şifreleri bu şekilde sıfırlanmıştır. Tüm öğrencilerimize sisteme ilk girişte şifrelerini değiştirmelerini tavsiye ederiz. Şifre unutma veya duyuru gibi durumlar için e-posta adresinizi güncellemenizi öneririz.
Ders tekrarı alan öğrencilerin, kendi bölüm grupları ile değil, aşağıda tabloda “Ders Tekrarı Alan Öğrenciler (Tüm Bölümler)” şeklinde belirtilen gruplar ile derslere katılması gerekmektedir.

Uzaktan Eğitim Sistemi üzerinde belirlenen gruplar ve bu gruplara ait bölümlerin listesi ve ders saatleri aşağıda yer almaktadır.